04 maj 2010

En hälsning från Grekland


Akropolis i Aten den 4 maj 2010

Från KKE:s hemsida

7 kommentarer:

Hugo sa...

Så går det när ansvarslösa politiker får bestämma och när man lever över sina tillgångar och skickar notan till stackars barn o barnbarn.
Nej, låt landet gå i konken o lämna EMU. Vad har de där att göra med sin Retsina, Ouzo, oliver och fetaost?

Vi skall vara glada vi ej fick Euro. Hela bygget håller på att rasa och fler länder står på tur för rakning. Det kan bli en sjuhelvetes smäll vad det lider.

Skulle inte förvåna mig om tyskarna till sist får nog av att betala för alla misskötta spagettiekonomier runt Medelhavet.

Hugo sa...

Förra högerregeringen expanderade offentlig sektor med 100 000 pärmbärare. Hälften av vad VP vill göra i Sverige med sina 200 000. Klart detta har bidragit. Dessutom pension vid 53, 2 extra månadslöner för statsanställda o s v.

Det är inte konstigt det går åt skogen. Finns det inga inkomster, finns heller inget att fördela. Skall det vara så förtvivlat svårt att förstå. Sen må grekerna demonstrera bäst de orkar o vill, det spelar ingen roll. Är det tomt i matlådan så är det.

Hugo sa...

Nu är de nära konkurs och fler står i kö. Så går det när dumma politiker spenderar pengar man inte har.

EUs välfärdssystem som ger inkomster utan att jobba är dödsdömt. Vem vill låna stålar till en fattiglapp. Ingen.

Doc Ma sa...

Kleptokrati och massnepotism från Greklands politiska partier tillsammans med en rutten samhällsmoral utgör den grekiska sjukan och inget annat.

Att tro att man kan leva gott på lånade pengar går aldrig väl i längden.

Att det finns kommunistiska brölapor på gatorna ändrar inget. Socialismen ligger ändå på botten av historiens avskrädeshög - den hjälper ingen!

Grekerna får skylla sig själva! Nu gäller det för dem att kavla upp ärmarna och jobba på!

Anonym sa...

Men vad har hänt med bloggen? Över två månader sedan senaste (sista?) inlägget. Har redaktören fullt upp med att vrida sig i våndor över gode vännen Ohlys alla krumsprång för sossarna. Eller är det kanske så att bloggred kanske inte kan skriva för att han/hon(förhoppningsvis inte) själv ligger på golvet precis innanför dörren till sossarnas högkvarter på Sveavägen? Skärpning nu.

Anonym sa...

Rote raketen, alles gut. Die Fahne hoch Raketen sollen wir bringen, SA marschiert mit festen ruhen Schritt....... Precis som vänstern på sin kant den tid det begav sig. Heil Stalin. Det är ingen skillnad. Lika barn leka bäst.

Hugo

Theo Alexander Gerken sa...

Bilderna var fina. Är detta en vänsterblogg??

Ville i såna fall tipsa om detta något anti-kommersiella inlägg angående reklam och dess inverkan på våra matvanor, STARKT att rekommendera:

http://thegayinterpreter.blogspot.com/2010/08/bild-video-samhallsvetare-ekonomer-och.html

Missa det inte!!!!

Tack & Vänliga hälsningar

/Theo