19 maj 2006

Borgarna förlorar

Det går inte bra för den borgerliga alliansen. I dagens Temomätning som publiceras i DN har vänsterblocket ledningen. Socialdemokraterna har inte legat så högt sedan april 2004, medan moderaterna nu ligger på den lägsta nivån sedan september 2004.

När det gäller trängselskatterna i Stockholm har de borgerliga partiernas nej-linje tappat så till den grad att det bara är 30 procent av Stockholmarna som stöder den. Över 60 procent stöder nu en fortsättning. Läs undersökningen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, ville bara säga att jag inte kan läsa din blogg med Opera. Blir bara massa html-kod. Kanske fler har samma problem.

Röda raketer sa...

Vi vet inte vad Opera är. Alla datorer vi prövat funkar.

Anonym sa...

Kom igen Raketen! Opera är ju en webläsare.

Amir Sariaslan sa...

Raketen: Opera är en webbläsare (http://opera.com/). Det stämmer, som anonymous påpekar, att bloggen inte tycks fungera i den webbläsaren. Jag testade min egen och Esbatis blogg (som också ligger på Blogspot.com) och båda dessa tycktes fungera korrekt.

Frågan är vad som kan tänkas ligga bakom felet. Sedan är inte Opera den mest använda webbläsaren så följdfrågan blir om det överhuvudtaget är lönt att lägga ned tid på att fixa problemet.

Jim sa...

Opera är en webbläsare, liksom t ex Internet Explorer och FireFox. Den här bloggen är en mall som är framtagen åt företaget som publicerat den, inte av bloggarna själva. Om något är fel beror det på en gammal version av Opera eller att Opera och bloggmallen inte vill sammarbeta. Kontakta företagen bakom för mer info.