30 december 2008

Städning


Vi har uppdaterat Blogger till en nyare version. Den uppmärksamme läsaren kan notera en del smärre förändringar i bloggens utseende. Uppdateringen innebar att en del länkar städades bort. Vi har försökt återställa dessa så gott vi har kunnat. Om det är någon länk som saknas: hör av er till oss på e-postadressen till höger.

Vi har passat på att kontrollera att alla länkar till muséer, e-tidningar, kulturpersoner och annat fungerar. Det gör de nu, så välkommen att botanisera!

Hälsningar
RR

4 kommentarer:

K sa...

Vad menas med "en nyare version" av blogger? Jag undrar eftersom blogger verkar ha ballat ur med avseende på "länkar till"-funktionen som gör att det ser ut som om jag spammar er eminenta blogg med irrelevanta länkar till varje inlägg ni gör. Jag vill inte gärna ta bort rss-flödet från er blogg på min, men det kanske jag måste för att låta er slippa alla dessa morbida kopplingar.

Röda raketer sa...

Hej!
Du har förmodligen redan den nyare versionen.

Om vi har förstått det hela rätt, så har du en automatisk funktion inkopplad som automatiskt länkar till varje nytt inlägg vi producerar (vi har absolut ingenting emot det!).

Vi uppfattar således inte kopplingarna som "morbida" - snarast som roliga.

Hälsningar
RR

PS. Vi gillar dina recept och politiska kommentarer. Det är en lysande kombination! DS.

Anonym sa...

Hej!

Hur har ni gjort för att uppdatera till den nyaste blogger? Bloggen blev jättefin!

Röda raketer sa...

Tusen tack!
Det bara dök upp en knapp att trycka på när vi var inloggade i Blogger.
Därefter visade sig en mängd nya möjligheter för att snygga till utseendet på bloggen. Vi har än så länge bara utforskat en liten del.